To prawdziwa mieszanka stylów, połączenie latynoamerykański tańców towarzyskich(cha-cha, rumba, samba, jive) z tańcami karaibskimi (salsa, bachata, merengue). Zajęcia te kształtują sylwetkę, sprawiają że czujemy się jeszcze bardziej kobieco, a przede wszystkim poprawiają humor i pozwalają na chwilę przenieś się w gorące klimaty stron, z których pochodzą. Rozpoczynamy intensywną rozgrzewką poszczególnych partii ciała, ćwiczymy izolację oraz ruch rąk i stóp, tak aby bez obaw przejść do choreografii i zakończyć krótkim stretchingiem. Zajęcia przeznaczone dla wszystkich pań, niezależnie od wieku 🙂

Zapraszamy na zajęcia:

– dziewczynki 8-15 lat o godz. 12.00

– kobiet (w każdym wieku! zapraszamy też seniorki) o godz 13.30

Każde zajęcia trwają godzinę.

Zapisy na: latinomix.evenea.pl

Miejsce zajęć: Scena Muzyczna, ul. Powstańców Warszawskich 25, sala z lustrami

Sylwia Dąbrowska – Z tańcem związana od 7 roku życia. Pierwsze latynoamerykańskie kroki stawiała w gdańskim klubie ,,Perfect”. Uczęszczała także do Autorskiej Szkoły Musicalowej Macieja Pawłowskiego, gdzie oprócz zajęć tanecznych,rozwijała się wokalnie i aktorsko. W 2011 roku trafiła do Dance Avenue, gdzie poznała tajniki salsy. Aktualnie tancerka formacji salsowej w szkole tańca „Dance Atelier”. Uczestniczyła w kongresach salsowych m.in. „Warsaw Salsa Festival”, „Salsa Spring Break”. Doświadczenie sceniczne zdobywała podczas występów dla „Stena Line”, „ENERGA”, „Microsoft”. W latach 2014/15 brała udział w akcjach promocyjnych „Słoneczny patrol Riviery” prowadząc animacje taneczne. W 2015 r. współpracowała przy cyklu koncertów „Lato Zet i Dwójki” oraz „Eska Music Awards” towarzysząc na scenie zespołowi „Donatan i Cleo”. Wciąż rozwija się tanecznie uczestnicząc w wielu kursach i warsztatach tanecznych. Prowadziła zajęcia dla dzieci, młodzieży, seniorów oraz Pań w każdym wieku. Prywatnie kieruje się myślą, że taniec ma uwalniać emocje, być dawką pozytywnej energii, sprawiać aby każdy czuł się wyjątkowo, niezależnie od wieku i umiejętności. ​